جشنواره عرضه و طبخ آبزیان در پارک نوشیروانی بابل از ۲۰ آبان آغاز و تا ۲۴ همین ماه ادامه دارد

به گزارش مازنیوز معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات مازندران با بیان اینکه جشنواره عرضه و طبخ آبزیان در پارک نوشیروانی بابل از ۲۰ آبان آغاز و تا ۲۴ همین ماه ادامه دارد، گفت: هدف برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ آبزی مصرفی است.
دکتر قاسم کریم زاده افزود: در این جشنواره بمدت ۴ روز روش مختلف طبخ ماهی بوسیله مربی و سرآشپز مجرب به علاقمندان و شهروندان به ویژه بانوان آموزش داده می شود.
او یادآور شد: در روز اختتامیه این جشنواره مسابقه برگزار و به چند نفر از بانوان جوایز نفیسی به همراه لوح سپاس اهدا میگردد.
در ادامه معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات مازندران با اشاره به اینکه مصرف ماهی موجب تضمین سلامتی انسان است و بیش از ۹۵ درصد پروتئین ماهی جذب بدن می شود ، گفت: مصرف مداوم ماهی موجب کاهش کلسترول خون، رشد جسمانی، افزایش ضریب هوشی، افزایش هوشیاری کاهش سردرد های میگرنی و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
دکتر کریم زاده مصرف یکبار ماهی در هفته را ضروری دانست و تصریح کرد: مصرف ماهی موجب پیشگیری ازبیماری های قلبی و عروقی می گردد.