رسیدگی به 2023پرونده در تعطیلات نوروزی

مازنیوز: مدیرکل پزشکی قانونی مازندران از رسیدگی بیش از دو هزار پرونده در تعطیلات نوروزی خبر داد

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران با اعلام این خبر افزود : این اداره کل در راستای اجرای طرح تکریم ارباب رجوع و فراهم نمودن تسهیلات در ایام نوروز و خدمت رسانی به مسافرین و شهروندان اقدام به برقراری کشیک به صورت منطقه ای در نه مرکز کرد .
دکتر علی عباسی تصریح کرد :همکاران پزشکی قانونی استان از تاریخ 25/12/1403 لغایت 15/1/1404 در نه مرکز (ساری ، قائمشهر ،بابل ، آمل ،محمودآباد، چالوس ،تنکابن ،سوادکوه ،بابلسر) به تعداد 2 هزار و23 مورد پرونده رسیدگی نمودند که از این موارد  هزار و 915 مورد مربوط به معاینات سرپایی و 108 مورد مربوط به معاینات اجساد بوده است .
گفتنی است : با توجه به اهمیت خدمات پزشکی قانونی و غیرقابل تعطیل بودن این خدمات،این اداره کل همه ساله در ایام تعطیلات از جمله تعطیلات نوروز با برپایی واحدهای کشیک خدمات مورد نیاز مردم را به آنان ارائه می دهد.

عضویت در خبرنامه

سرتیتر اخبار